Tõniste jäi jänni selgitusega supluskohale katuseraha andmisest (3)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusminister Toomas Tõniste
Rahandusminister Toomas Tõniste Foto: Sander Ilvest

Tänasel valitsuse pressikonverentsil ei suutnud rahandusminister Toomas Tõniste leida adekvaatset vastust küsimusele, miks on regionaalsetes investeeringutes eraldatud raha Antsla vallas Suur-Boose järve supluskoha korrastamiseks.

Tõniste selgitas pressikonverentsil, et eelarve on olnud alati valitsuse poliitiline otsus ning kõik investeeringud moodustavad kokku terviku. Tõniste polnud nõus ühtegi investeringut detailsemalt kommenteerima. «Alati on neid soove rohkem kui on võimalusi ja alati on keegi, kes jääb ilma ning kes pole rahul. See teema on alati õhus, detailselt ei hakkaks ma küll siin ühtegi investeeringut välja tooma, need on ministrite prioriteedid ja on ka tervikuna meie koalitsiooni ühine kokkulepe,» pareeris Tõniste küsimusest kõrvale.

Kui Postimehe ajakirjanik Tõnistel täpsustada palus, et millised olid ettepaneku esitaja põhjendused, et miks peaks just see Eesti sadadest supluskohtadest raha saama, vastas Tõniste, et tal on hea meel, et seletuskiri on läbipaistev ja midagi pole ridade vahele ära peidetud.

«Kas see meeldib või ei meeldi, on omaette küsimus. Minu kui rahandusministri eesmärk on see, et eelarve raamid oleks paigas, kuid nendes detailsetes investeerimisotsustes usaldan ma oma kolleege,» ütles rahandusminister Tõniste valituse neljapäevasel pressikonverentsil.

Oma kolleege usaldav Tõniste ei maini aga, et nimetatud supluskoht on riigieelarves kirjas rahandusministeeriumi valdkonna investeeringuna.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles