Muusik Siiri Sisask naaseb poliitikasse ilmselt EKRE ridades (13)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Sisask.
Siiri Sisask. Foto: Pm

Tuntud laulja ja muusik Siiri Sisask otsustas poliitikasse tagasi tulla ning kandideerib eelseisvatel riigikogu valimistel suure tõenäosusega EKRE ridades Harju- ja Raplamaal, kirjutab ERR

«Ei kinnita ega lükka ümber, kuid tunnistan, et paljusid EKRE seisukohti ma toetan,» ütles Sisask neljapäeval ERRile. Ta lisas, et avaldust erakonda astumiseks ta veel esitanud ei ole.

Sisaski sõnul pole ta inimene, keda saab mõni erakond oma ridadesse meelitada, vaid ta teeb oma otsused ise ja oma veendumuste kohaselt.

Siiri Sisask oli aastatel 2003–2006 Res Publica ning 2006–2007 Isamaa ja Res Publica Liidu liige. 2003. aasta riigikogu valimistel sai ta 1391 häält, 2011. aasta riigikogu valimistel ükskikkandidaadina 771 häält. 

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) lubas laupäevasel volikogul avalikustada erakonnaga liitunud tundud avaliku elu tegelase. 

Kommentaarid (13)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles