Sergei Metlev Mart Helme intervjuust: see on skandaalne! Venelastele räägib üht, eestlastele hoopis teist (20)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EKRE juht Mart Helme.
EKRE juht Mart Helme. Foto: Tairo Lutter / Postimees

EKRE esimehe Mart Helme poolt portaalile Rus.Postimees antud intervjuud lugedes jääb mulje, et Eesti on Kremli agressiivses poliitikas ise süüdi, leiab endine poliitik ja nüüdne lõimumisekspert Sergei Metlev.

«See on lausa skandaalne. Venelastele aetakse üht juttu, eestlastele hoopis teist,» iseloomustab Sergei Metlev Facebookis EKRE juhi intervjuud.

Metlev kirjutab, et venelastes nö väljavalitud eriliste õigustega rahva kompleksi süvendamine on iseseisvale Eestile ohtlik ja Venemaale endale laastav.

«Loodan, et EKRE valijad, liikmed ja teised EKRE poliitikud ei nõustu oma esimehe Mart Helme kahepalgeliste seisukohtadega, mida ta ütles välja täna venekeelses Postimehes,» kirjutab Metlev.

«Selline tunne jääb, et Eesti on ise süüdi Kremli agressiivses poliitikas ning ainuke lootus on mitte meie enda pingutused ja koostöö liitlastega, vaid ikka «ausameelse» ja «rahumeelse» Putini Venemaa garantii!» märgib ekspoliitik.

Kommentaarid (20)
Copy
Tagasi üles