Saar: vigade tunnistamine aitas sotside reitingut tõsta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar
Indrek Saar Foto: Konstantin Sednev

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) reitingutõusule on ilmselt kaasa aidanud tehtud vigade tunnistamine ning ka uued liitujad, ütles erakonna aseesimees, kultuuriminister Indrek Saar.

«Kindlasti lisaks tööle valitsuses on Sotsiaaldemokraatlik Erakond tegelenud tehtud vigade analüüsimisega ja mõelnud, mida teha teisiti. Oleme vigu tunnistanuid, sellest õppinud ja oma käitumist mõnevõrra muutnud,» ütles Saar valitsuse pressikonverentsil vastuseks küsimusele, mis võib olla sotside populaarsuse kasvu taga.

«Lisaks sellele ja võib-olla ka seonduvalt sellega - meiega on liitunud uusi inimesi,» tõdes Saar viidates erakonnaga liitunud endisele välisministrile Marina Kaljurannale, nätlejale Andrus Vaarikule ja sotside nimekirjas kandideerida otsustanud Euroopa Parlamendi liikmele Indrek Tarandile.

«Mul hea meel, et avalikkus on seda märganud. Anname endast parima, et minna samal meeleolul edasi,» lisas Saar.

Rahvusringhäälingu uudistetoimetuse tellitud Turu-uuringute AS-i küsitlusest selgus neljapäeval, et septembris toetas sotsiaaldemokraate 14 protsenti valijatest, sotside reiting on tõusnud aprillist saadik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles