Keskerakond kutsus Saaremaa abivallavanema parteisse tagasi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Mäeker
Mart Mäeker Foto: Riina Ramst

Eelmiste valimiste ajal valimisliidu Saarlane ridades Saaremaa volikogusse kandideerinud ja seetõttu Keskerakonnast väljavisatud abivallavanem Mart Mäeker kirjutas taas avalduse erakonda astumiseks, kirjutab Saarte Hääl.

Mäeker ütles, et ise poleks ta end tagasi pakkuma läinud, kuid nüüd tulid Saaremaa osakonna inimesed ja tegid talle sellise ettepaneku. «Kutsuti jah, kuid avalduse kirjutasin ikka ise,» ütles Mäeker, kes kuulus varem erakonda aastatel 2008–2017 ja täitis sel ajal mitmeid ametikohti Tallinna linna süsteemis. Samuti oli ta Kuressaare abilinnapea.

Saaremaa keskerakondlasi juhtiv Mihkel Undrest ütles, et vanad asjad on tõepoolest maha maetud ja toona väljaarvatutele uks taas lahti. «Eks aeg läheb edasi ja toredad inimesed ju kõik,» sõnas Undrest. Tema sõnul on lisaks Mäekerile tagasi tulnud teisigi toona lahkunuid.

Mäeker ütles, et ise pole ta kunagi tahtnud erakonnast lahkuda. Valimistele läks ta valimisliiduga põhjusel, et näha, kas liit toimib. Ta ütles, et toimis, kuid üksnes kuni koalitsiooniläbirääkimisteni.

Valimisliitu koalitsiooni ei võetud, kuid Mäeker sai personaalse ettepaneku abivallavanemaks hakata. Seejärel arvati ta ka valimisliidust välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles