Katri Raik: kui otsustan kandideerida, siis teen seda sotsidega (5)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katri Raik.
Katri Raik. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Sisekaitseakadeemia rektor Katri Raik kaalub sotsiaaldemokraatide ridades parlamenti kandideerimist. 

Raik rääkis Postimehele, et on korduvalt istunud maha Eesti Sotsiaaldemokraatliku erakonna juhtidega ja arutanud kas ja mis tingimustel ta riigikokku kandideerib. 

«Ma pole veel otsustanud. Töötan hetkel rektorina ja teen seda kogu ihu ja hingega. Laua peal on praegu palju teemasid ja ma pole seda keerulist otsust veel langetanud,» ütles Raik ja loetles erinevaid Sisekaitseakadeemia juhtimisega seotud ülesandeid, mis tema aega nõuavad.

«Aga kui ma kandideerin, siis sotsidega, sest nemad väärtustavad teistest enam Ida-Virumaad ja Narvat. Need teemad on mulle südamelähedased,» ütles Raik, lisades, et võtab otsuse vastu selle aastanumbri sees.

Erakonnaga liitumise osas on Raiki mõtted selgemad. Isegi, kui ta otsustab parlamenti kandideerida, ei pruugi ta liituda sotsiaaldemokraatide erakonnaga. «Ma ei kiirusta sellega. Olen parteist parteisse liikumiste suhtes kriitiline,» ütles aasta tagasi IRList lahkunud Raik.

2017. aasta kohalikel valimistel valimisliidu Meie Narva nimekirjas kandideerinud Raik kogus Narva linnas 1490 häält ning tegi Narva linna parima tulemuse.

Äriregistri andmetel lahkus Raik IRList juba 10. oktoobril 2017. Erakonna liikmeks, täpsemalt Res Publica ridadesse, asus ta 17. oktoobril 2001. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles