Indrek Tarandist saab sotsiaaldemokraatide esinumber Pärnumaal (2)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tarand
Indrek Tarand Foto: Liis Treimann

Eelseisvatel riigikogu valimistel sotsiaaldemokraatide nimekirjas kandideerivast Indrek Tarandist saab sotside esinumber Pärnumaal. Marina Kaljurannast võib aga saada sotside esinumber europarlamendi valimistel, ütles sotsiaaldemokraatliku erakonna esimees Jevgeni Ossinovski.

Jevgeni Ossinovski ütles Postimehele, et reedel kinnitas erakonna Pärnumaa piirkonna juhatus Tarandi piirkonna esinumbriks.

Mis puutub kevadel toimuvatesse europarlamendi valimistesse, siis vastavalt erakonna põhikirjale otsustab valimisnimekirja üldkogu, mis koguneb pärast märtsis toimuvaid riigikogu valimisi.

«Aga nii palju võin öelda, et mina erakonna esimehena näen Marina Kaljuranda meie europarlamendi meeskonda vedamas. Nii et sellise ettepaneku ma üldkogule ka teen, et Marina Kaljurand oleks meie erakonna esinumber europarlamendi valimistel,» ütles Ossinovski.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles