Eesti 200 ei soovi oma liikmeskonna arvu avaldada (1)

Kadi Raal
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti 200 otsustas, et edasi minnakse erakonnana.
Eesti 200 otsustas, et edasi minnakse erakonnana. Foto: Erik Prozes

Augusti lõpus erakonna loomise plaanist teatanud poliitiline liikumine Eesti 200 ei soovi oma liikmeskonna arvu avaldada, kirjutab ERRi uudisteportaal

Kui Eesti 200 ülemöödunud nädala teatas, et soovib erakonnaks saada, oli selle ühe eestvedaja Kristina Kallase sõnul liikumisel umbes paarsada liiget ning erakonna moodustamiseks vajalikud 500 liiget pidi tema sõnul novembriks koos olema. 

Väidetavalt saab Eesti 200 päevas kümneid liitumise avaldusi ja huvi nende vastu on hüppeliselt kasvanud. 

«Ja nagu me juba erakonnaks saamise plaani väljakuulutamisel ütlesime, siis praeguses tempos saame paari kuuga erakonna registreerimiseks vajaliku liikmete arvu kokku ja me loodame seda tempot lähiajal veelgi kasvatada,» ütles Eesti 200 liige Igor Taro, kes keeldus liikmete täpset arvu nimetast.

Veel üks liikumise eestvedaja Meelis Niinepuu ütles, et Eesti 200 leppis kokku, et enne 500 liikme kokku saamist liikmeskonna arvu ei avaldata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles