Poole kuuga on parteist lahkunud 58 Narva keskerakondlast

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna Narva piirkonna juhatuse istung.
Keskerakonna Narva piirkonna juhatuse istung. Foto: Ilja Smirnov

Keskerakonna Narva piirkonnas on augusti keskpaigast praeguseni parteist lahkunud 58 inimest.

Kuna toimingud selleks on tehtud Äriregistri kaudu, ei ole lisatud juurde põhjusi, ütles reedel BNS-ile Keskerakonna pressiesindaja Andre Hanimägi.

«Seetõttu ei saa väita, et kõigi nende inimeste puhul on määravaks olnud juhatuse soov, et kahtlustuse saanud Narva linnavolikogu liikmed pidid oma positsioonidelt olukorra selginemiseni taanduma. Nagu teada, otsustati lahkuda hoopis erakonnast. Sealhulgas on erakonnast välja astunud 24 Narva Vee töötajat,» rääkis Hanimägi.

Narva piirkonnas on ligi 500 liiget ning Keskerakond on pälvinud valimistel järjepanu narvalaste suurima toetuse. «Kindlasti on paljude inimeste lahkumisest kahju, kuid keerulisemadki hetked annavad võimaluse positiivseteks muutusteks - liituvad uued inimesed ning loodetavasti paljud needki, kes täna erakonnast lahkunud. Koos ja tugeva organisatsiooni liikmena saavad Narva elanikud oma kodulinna ja Ida-Virumaa eest kindlasti paremini seista,» sõnas pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles