Indrek Saar: saaksin sotside juhtimisega vähemalt rahuldavalt hakkama (8)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar.
Indrek Saar. Foto: Konstantin Sednev

Kultuuriminister Indrek Saare sõnul saaks ta oma poliitilist kogemust arvestades ka Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhtimisega vähemalt rahuldaval tasemel hakkama, vahendab ERR. 

«Ma pole kunagi väitnud, et olen sellest (erakonna esimehe kohast - toim) väga huvitatud. Aga kui on vajadus, siis tunnen kohustust seda teha. Arvestades minu poliitilist kogemust, saaksin ma sellega vähemalt rahuldavalt hakkama. Aga ei sotsiaaldemokraatide juhatus ega volikogu ole teinud ettepanekut sellist protseduuri läbi viia,» ütles Saar neljapäeval ERRi küsimusele vastates, kas erakondade värskete reitingunumbrite valguses on põhjust sotside esimehe väljavahetamist endiselt kaaluda.

Alates 2017. aasta septembrist on Sotsiaaldemokraatliku Erakonna populaarsus langenud 19 protsendilt 13 protsendile, selgub Postimehe ja BNSi tellitud ning Kantar Emori küsitlusest. Erakonna populaarsuse kõikumist on seostatud esimehe Jevgeni Ossinovski ning alkoholiaktsiisi tõusuga. 

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles