Deniss Boroditš lahkub Reformierakonnast (5)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Boroditš
Deniss Boroditš Foto: Jaanus Lensment

Hiljuti Tallinna Linnatranspordi ASi juhiks saanud Deniss Boroditš teatas, et lahkub Reformierakonnast.

Boroditš kirjutab sotsiaalmeedias, et ta tõmbab oma poliitilisele tegevusele joone alla ning lahkub Reformierakonnast.

«Olen elus alati järginud põhimõtet, et kõike tuleb teha südamega ja jõudu säästmata. Sellest lähtusin ka neil aastail, mil kuulusin Eesti Reformierakonda. Andsin erakonnale endast parima ja erakond andis mulle vastu võimaluse poliitiliseks eneseteostuseks Riigikogus ning innustavaks kogemuseks käivitada ning juhtida erakonna Ida-Virumaa organisatsiooni. Ometi küpses minus otsus poliitikast lahkuda ning otsida uusi väljakutseid,» kirjutab Boroditš Facebookis.

Ta  märgib, et kui ta võitis konkursi TLT AS juhatuse esimehe kohale, arvas ta, et tema siirdumine suure ettevõtte tippjuhiks ei kutsu erakonnas esile valulist reaktsiooni, kuid läks teisiti.

«Mõistan, et ka kõige tasakaalukamatel ja läbinägelikematel poliitikutel on raske arvestada tõsiasjaga, et ettevõtlus ei hooli poliitilistest eelistustest ja sümpaatiatest, vaid siin kehtivad majandusloogikast tulenevad reeglid. Kuna ma ei soovi tekitada erakonnas lisapingeid ning ligi 2000 töötajaga suure organisatsiooni juhtimine ei jäta aega intriigidega tegelemiseks, tõmban oma poliitilisele tegevusele lõplikult joone alla ning lahkun Reformierakonnast,» teatas ta.

Deniss Boroditš kuulus aastatel 2004-2012 Keskerakonda ning 2013. aasta lõpust kuulus ta Reformierakonda. Ta oli aastatel 2007-2011 Tallinna abilinnapea ning riigikogu XII ja XIII koosseisu liige. Käesoleval aastal sai temast Tallinna Linnatranspordi Asi juhatuse esimees.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles