Fotod: sotsid tulid kokku Otepääl (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sotsiaaldemokraadid teatasid, et kogunevad täna Otepääle arutamaks taasiseseisvumispäeva eel, kuidas kujundada riigi ja omavalitsuste koostööd, et kõikjal Eestis areneks nii majandus kui vaimuelu ning kogu Eestis oleks hea elada.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhatuse liige Marju Lauristin selgitas erakonna pressiteate vahendusel, et nad valisid seekordseks kohtumispaigaks Eesti lipu sünnikoha Otepää, et Eesti tulevikku vaadates pidada meeles ka meie iseseisvuse ajalugu.

Erakonna arutelupäev algab kell 11 Otepää Vabadussõja mälestussamba juures. Kõnega esinevad Marju Lauristin ja erakonna juht Jevgeni Ossinovski.

Seejärel algab Academia SOCITAS seminar, kus erinevates töörühmades kaalutakse riigi ja omavalitsuste vastutuse jaotust ja koostöövõimalusi sotsiaal-, haridus- ja kultuurivaldkonnas ning kohaliku ettevõtluse toetamisel. Lisaks Ossinovskile ja Lauristinile osalevad aruteludes kultuuriminister Indrek Saar, tulevane ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist, riigikogu liikmed Helmen Kütt, Heljo Pikhof, Tanel Talve, Jaanus Marrandi, sotsiaaldemokraatidest omavalitsustegelased üle Eesti ning sotsiaalteadlased Garri Raagma ja Dagmar Kutsar.

Sama päeva õhtul kohtutakse rahvaga Otepää kultuurimajas. Rahvarinde sündi 30 aastat tagasi ning Eesti iseseisvuse taastamise kuuma augustikuud aastal 1991 meenutab Marju Lauristin.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles