Olga Ivanova lahkub Keskerakonna juhatusest (4)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Ivanova
Olga Ivanova Foto: Päevaintervjuu screenshot

Olga Ivanova esitas Keskerakonna juhatusele avalduse juhatusest lahkumiseks, ilmselt lahkub Ivanova ka Keskerakonna riigikogu fraktsioonist.

Ivanova sõnul ajendas teda juhatusest lahkuma Narva linnavolikogus toimuv, kirjutab ERR. «Ma kaalusin erinevaid variante, aga see ülekohus, mis toimus Narva piirkonna liikmete suhtes pani mind otsustama seda, et ma enam ei soovi olla Keskerakonna juhatuse ja ka fraktsiooni liige,» lausus ta. 

Ivanova sõnul häirib selline käitumine ka valijaid ja Keskerakond saab selle tagajärgi riigikogu valimistel tunda.

Ivanova sõnul ei ole ta veel otsustanud, kuidas ta oma poliitilist karjääri jätkab. Ivanova heideti Keskerakonnast välja pärast seda, kui ta otsustas läinud kohalike valimiste eel, et kandideerib Keskerakonnaga konkureerivas Savisaare valimisnimekirjas. 

Keskerakonna juhatus otsustas, et kaheksa korruptsioonikahtlustuse saanud Narva linnvolikogu keskerakondlasest liiget peavad end oma ametikohalt taandama. Et taoline nõudmine oli linnavolinikele vastukarva, otsustas 13 keskerakondlasest linnavolinikku koos fraktsiooni esimehe Aleksei Voronoviga erakonnast välja astuda. Seetõttu kaotas Keskerakond Narva linnavolikogus enamuse. 

  • Loe lisaks:

Pildid ja video: Toomil ei õnnestunud veenda Narva keskerakondlasi juhatusele alluma

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles