Parteid koputavad valija rahakotile

Vilja Kiisler
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endised peaministrid ja riigisekretärid kogunesid peatse iseseisvuse taastamise päeva tähistamiseks eile Stenbocki majas. Kõigile kutsututele kingiti tänavu veebruaris Stenbocki majal lehvinud riigilipp.
Endised peaministrid ja riigisekretärid kogunesid peatse iseseisvuse taastamise päeva tähistamiseks eile Stenbocki majas. Kõigile kutsututele kingiti tänavu veebruaris Stenbocki majal lehvinud riigilipp. Foto: Mihkel Maripuu

Püüdes oma valijaskonda kukru kaudu kõnetada annavad erakonnad märku oma väärtushinnangutest, ent ei mõtle siiski enamasti ühest valimistsüklist kaugemale.

Erakondade poolt seni välja käidud valimislubadustes suuri üllatusi ei ole, pigem on need just vägagi ootuspärased. Erakorralisest pensionitõusust kui Keskerakonna võimalikust valimislubadusest oli juttu juba aasta alguses, kui Lääne Elu küsis Keskerakonna peasekretärilt Mihhail Korbilt, kuidas kavatsevad tsentristid pensionäre tähele panna, ja poliitik vastas: «Raha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles