Korb: Narva linnapeana jätkab keskerakondlane (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Korb
Mihhail Korb Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb ütles intervjuus «Aktuaalsele kaamerale», et temale teadaolevalt ei plaani Narva volikogus parteist eraldunud ja võimu üle võtnud uus fraktsioon muudatusi linnavalitsuses ning keskerakondlane Tarmo Tammiste saab linnajuhtimisega jätkata.

«Narva linnapea [Tarmo Tammiste] ei astunud Keskerakonnast välja ja minu teada ei plaani seda ka teha, seega Narva linnapea on hetkel keskerakondlane,» ütles Korb.

«Keskerakonna jaoks ei ole selline olukord Narvas esimest korda,» kommenteeris ta. «Jah, oleme võimul olnud 20 aastat, aga alles eelmisel aastal astus 15 erakonnakaaslast Keskerakonna fraktsioonist välja ja moodustasid oma fraktsiooni pool aastat enne valimisi, valimistel oli keskerakondlaste nimekiri jälle 100-liikmeline ja Keskerakond võitis valimised.»

«Meie kogu tegevuse eesmärk oli lahti viia sõnad «Keskerakond», «keskerakondlane Narvas» ja «korruptsioon» - nende sõnade omavaheline sidumine on erakonnale mainele suur kahju,» selgitas Korb.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles