Rohelised kutsusid Herkelit, Talvikut ja Tarandit koostööle

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Talvik ja Indrek Tarand.
Artur Talvik ja Indrek Tarand. Foto: Mihkel Maripuu

Roheliste erakonna peasekretär Joonas Laks pöördus Vabaerakonna esimehe Andres Herkeli, erakonnast lahkunud endise esimehe Artur Talviku ning europarlamendi saadiku Indrek Tarandi poole avaliku üleskutsega üheskoos «võimas comeback» teha.

«Kas meil on vaja Eestist teha venelasi kartev, maksudega mängiv, gay'sid ja välismaalasi vihkav, bensiini ja alkoholi liigtarbiv, põlde ja inimesi mürgitav, 19. sajandi tehnoloogial virelev arengumaa või hoopis kaasaegset tehnoloogiat kasutav ning rahva tahte järgi töötav jätkusuutlik ökoriik? Võtke palun hetk selle peale mõtlemiseks,» vahendas rahvusringhääling pöördumist.

Vabaerakonna endine esimees Artur Talvik ütles teisipäeval ERRile, et tema selle erakonna nimekirjas riigikokku ei kandideeri, kuna see partei edastab naeruväärseid sõnumeid ja nende nimekirjas kandideerimine oleks enesetapp.

Indrek Tarand on ametlikult kinnitamata andmeil viimastel päevadel erinevate erakondade esindajatega valimistel kandideerimise üle rääkinud, kuid pole avalikult selle kohta midagi öelnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles