Korb: Keskerakond on valmis Narva organisatsiooni nullist üles ehitama (3)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kui kuriteokahtlustuse saanud Narva volikogu keskerakondlased ei astu linnajuhtimisest tagasi, võib see viia olukorrani, kus piirkondlik organisatsioon tuleb nullist üles ehitada, ütles peasekretär Mihhail Korb.

Korb ütles intervjuus ERR.ee veebisaatele «Otse uudistemajast», et ära tuleb oodata kolmapäevane Narva piirkonna juhatuse koosolek, millel otsustatu saab lõpliku hinnangu erakonna juhatuse koosolekul reedel. Kui peaks aga juhtuma nii, et kahtlustuse saanud Narva linnavolinikud ei taandu, võib see kaasa tuua pereheitmise.

«Tagajärgedega on arvestatud. See on oleks väga kurb. Olen tänulik inimestele, kes on organisatsiooni Narvas arendanud ja püsti pannud. Aga kui nii läheb, tuleb hakata organisatsiooni uuesti üles ehitama,» kinnitas Korb ERR-ile.

Tema sõnul on sõnad korruptsioon ja Keskerakond liiga palju koos kõlanud. Seejuures on avalikkuse ootused parteile kõrgemad kui teiste erakondade puhul. «Selgelt toimub mainekahju, seda ei tohi lubada ja selle vastu tuleb võidelda,» ütles peasekretär.

Kes said kahtlustuse? 

8. augustil avalikustati, et kaitsepolitseiamet kahtlustab Narva linnavolikogu liikmeid korruptsioonis. Kahtlustuste kohaselt ei ole Narva linnavolikogu liikmed ennast taandanud hääletamisest volikogu istungitel, kui otsustati nendega seotud äriühingute suhtes Narva linna omandis oleva vara tasuta võõrandamise või äriühingu finantseerimise küsimusi.

Seni on kahtlustus esitatud kaheksale Narva linnavolinikule, kes kõik on keskfraktsiooni liikmed. Kahtlustuse on saanud Keskerakonna fraktsiooni esimees Aleksei Voronov ja volikogu esimehe asetäitja Larissa Olenina, lisaks fraktsiooni liikmed Ilja Fjodorov, Aleksei Mägi, Tatjana Stolfat, Sergei Lvov, Jelena Pahhomova ja Jelizaveta Tšertova.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles