Segadused Eesti 200s: «Me ise ka ei tea, kes me oleme!» (17)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Raave.
Henrik Raave. Foto: Liis Treimann

End uue poliitjõuna määratleva liikumise «Eesti 200» Facebooki grupist on lahkunud üle poole tuhande liikme. Eesti 200 tegevjuht Henrik Raave on gruppi teinud ka vastavasisulise postituse, milles avab lahkumise tagamaid.

Raave toob välja, et näiteks on üks lahkumise põhjus fookuse ning peamiste kandvate ideede puudumine. Ei saada ka ise päris täpselt aru, kas ollakse partei, kas partei tehakse või ei tehta.

Kolmandana heidetakse ette Margus Tsahkna liitumist. «Tsahkna liitumine päris dealbreaker (kokkulepet tühistav – toim) ei ole, aga pigem asetub sinna negatiivsemate asjade hulka. Eelmises parteis pettunu pigem ei tekita positiivseid tundeid,» on mõned mõtted, mida Raave grupiga jagab.

Kriitikat on saanud ka Raave ise: «Ma loodan, et sa ei solvu, aga kõik sinu enda peale-CityMotorsi-aegsed ettevõtmised on ka väljaspoole sellise «suure hurraaga peale ja siis vajub ära» mulje jätnud.»

Raave kinnitab liikmetele, et kindlasti pole tegemist meeleheitliku postitusega ning loodab, et kriitika on kainestav ja konstruktiivne tagasiside.

Kommentaarid (17)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles