Narva keskerakondlased pole Jüri Ratase nõudmist järginud (6)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas.
Jüri Ratas. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Ükski kaheksast keskerakondlasest, kes said eelmisel nädalal kahtlustuse korruptsioonikuriteos, ei olnud eilseks ennast linnavolikogust taandanud, nagu resoluutses toonis nõudis Keskerakonna esimees Jüri Ratas, kirjutab Põhjarannik.

Peaminister ja Keskerakonna esimees Jüri Ratas teatas eelmisel reedel, et erakonna juhatuse otsuse kohaselt peavad kahtlustuse saanud inimesed uurimise ajaks volikogu liikme staatuse peatama ja ka juhtivatelt kohtadelt linnaasutustest taanduma. Ükski neist kaheksast − keskfraktsiooni esimees ja munitsipaalettevõtte Narva Vesi tegevjuht Aleksei Voronov, volikogu aseesimees Larissa Olenina ning lihtliikmed Ilja Fjodorov, Tatjana Stolfat, Aleksei Mägi, Jelena Pahhomova, Jelizaveta Tšertova ja Sergei Lvov − polnud erakonna juhatuse otsust esmaspäevaks täitnud.

Aleksei Voronov sõnas Põhjarannikule, et nad võtsid edasiste sammude osas mõneks päevaks aja maha. «Kolmapäevani ei toimu midagi. Siis on fraktsiooni koosolek ja seal teeme otsuse,» sõnas ta.

Aleksei Mägi on varem öelnud, et kaheksa saadikut teevad kõik edasised sammud ühiselt. «Mingit huvide konflikti pole olnud ja ükski saadik pole ühtegi maksumaksja senti endale võtnud. Kõik otsused tehti linna huvides,» kommenteeris Mägi neile esitatud kahtlustust toimingupiirangute teadvas rikkumises linnavolikogus.

Prokuratuuri poolt neile esitatud kahtlustuste kohaselt ei ole Narva linnavolikogu liikmed ennast taandanud hääletamisest volikogu istungitel, kui otsustati nendega seotud äriühingute suhtes Narva linna omanduses oleva vara tasuta võõrandamise või äriühingu finantseerimise küsimusi.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles