Stalnuhhin süüdistab ministrit maffia suhete propageerimises

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Mihhail Stalnuhhin
Riigikogu liige Mihhail Stalnuhhin Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Narvast pärit riigikogu saadik Mihhail Stalnuhhin süüdistab regionaalminister Siim Kiislerit maffioossete suhete propageerimises, ministri kinnitusel aga püüdis ta kujundlikult väljendudes leida lahendusi selle piirkonna probleemidele.

Keskerakondlasest riigikogu liige Mihhail Stalnuhhin rääkis esmaspäeval Toompeal saadikutele ette nähtud vabas mikrofonis, et regionaalminister kümmekond päeva tagasi ühel Narvas peetud seminaril muu huvitava jutu seas nimetas põhjusena, miks Ida-Virumaal kehvasti läheb, et omavalitsustes pole oma maffiat, kirjutab Õhtuleht.

Stalnuhhini sõnul kiitis Kiisler Tartut ja Kuressaaret, kel on Tallinnas olemas oma maffia ehk grupp inimesi, kes oskavad mõjutada neid otsuseid, mida valitsus vastu võtab.

Kiisler teatas, et sõnum, mida ta ka Narvas esinedes edasi andis, oli see, et Ida-Virumaal napib avalikus arvamusruumis häid eestkõnelejaid. «Napib selliseid inimesi, kes suudaks piirkonna huve piisavalt esindada, tõstatada piirkonnale olulisi teemasid ja probleeme ning pakkuda ka lahendusi,» seletas Kiisler.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles