Stalnuhhin naeruvääristab internetis riigijuhte

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Stalnuhhini ajaveebi fragment.
Mihhail Stalnuhhini ajaveebi fragment. Foto: stalnuhhin.ee/

Endine riigikogulane, keskerakondlasest Narva linnavolikogu juht Mihhail Stalnuhhin avas veebilehe, kus on üleval peaasjalikult satiirilised väljamõeldised ministrite ja peaministri elust.

Narva volikogu juhi Mihhail Stalnuhhini sõnul tekkis tal sellise ajaveebi loomise idee tänavu sügisel, kirjutab Põhjarannik.

«Lollused, mida räägivad ja teevad inimesed, kellest oleneb Eesti käekäik, on ületanud kõik mõeldavad piirid. Olukordade idiootsus on selles, et neid on lihtsalt võimatu tõsiselt kommenteerida,» selgitas Narva poliitik. Tema sõnul on praeguses lootusetus olukorras kõige elutervem reaktsioon naermine ning seda ta tööst vabal ajal teebki.

Samal lehel saab ka lugeda ajakirjanduses ilmunud Stalnuhhini intervjuusid ning ei puudu ka autori poliitiliste ja muude avaliku elu saavutuste põhjalik kirjeldus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles