Järvamaa keskerakondlased esitavad Ratase uuesti erakonna esimeheks (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas.
Jüri Ratas. Foto: Nicolas Lambert / Scanpix

Keskerakonna Järvamaa piirkonna juhatus otsustas eile, et erakonna esimehe kandidaadiks esitatakse 13. oktoobril Pärnus toimuval kongressil praegune erakonna juht, peaminister Jüri Ratas.

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Kersti Sarapuu ütles, et praeguse esimehe juhtimisel on erakonna liikmeskond tõusuteel, võideti kohalike omavalitsuste valimised ning riigikogu valimistele minnakse vastu selge favoriidina.

Lisaks esimehe kandidaadile kinnitas piirkond ka toetust neile, keda soovitakse näha tulevases erakonna juhatuses. Järva piirkonna erakonna juhatuse liikmekandidaatideks on Kersti Sarapuu, Anneli Ott, Taavi Aas, Kadri Simson, Aadu Must, Jaanus Karilaid, Jaak Aab, Mailis Reps ja Siret Kotka-Repinski. Revisjonikomisjoni liikmekandidaadiks esitati Aivo Toomistu ning aukohtu liikmeks Mart Mäemets.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles