Palo külmast dušist sotsidele: siin ei ole draamat (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile õhtupoolikul ajakirjanikke oma kabinetis ükshaaval vastu võtnud Urve Palo ei soovinud ministrikohalt ja SDE ridadest lahkumise tagamaadest pikalt rääkida, ent tegi seda siiski muretul ilmel.
Eile õhtupoolikul ajakirjanikke oma kabinetis ükshaaval vastu võtnud Urve Palo ei soovinud ministrikohalt ja SDE ridadest lahkumise tagamaadest pikalt rääkida, ent tegi seda siiski muretul ilmel. Foto: Liis Treimann

Ehkki ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo (46) on erakonnakaaslastele varem mitu korda maininud, et on poliitikast väsinud, tuli tema järsk otsus lahkuda valitsusest, erakonnast ja poliitikast külma dušina.

Sotsiaaldemokraat Urve Palo paistis alles hiljuti silma terava sõnavõtuga erakonnakaaslase Indrek Saare suunal, öeldes, et Jevgeni Ossinovski asemel partei esimeheks ihkav kultuuriminister pole selleks ametiks piisavalt intelligentne ning sobiks pigem EKRE etteotsa. Sealt lahvatanud tüli võib mitme Postimeest konsulteerinud sotsi sõnul pidada viimaseks tõukeks, mis Palo just nüüd lahkuma sundis.

Väidetavalt tahtis Ossinovski, et kaks tipp-poliitikut omavahel asja klaariks räägiks. Seda aga ei juhtunud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles