Rõivas: me ei teinud eelarvet Ligi selja taga

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi
Jürgen Ligi Foto: A.Peegel

Riigikogu rahanduskomisjoni liige Taavi Rõivas lükkas ümber eile meedias levinud kriitika, nagu oleks tehtud eelmisel neljapäeval valitsuses riigieelarvet nii, et rahandusminister Jürgen Ligi jäeti mängust välja.

«Põhimõttelised ja suured otsused olid hommikupoolsel istungil juba tehtud. Selle, et istung lükkus päeva teise poolde, tingis iganädalane pressikonverents, mis toimub kell 12,» rääkis Õhtulehele Rõivas, kes viibis neljapäeva pärastlõunasel valitsuse kabinetiistungil riigikogu rahanduskomisjoni esindajana.

«Jutt, et suur osa eelarvest sai läbi arutatud ilma rahandusministrita, ei vasta lihtsalt tõele. Kell neli alanud istungil olid kohal ka rahandusministeeriumi ametnikud ja see oli juba viimane kosmeetiline lihv, kus arutati eelarve üldpildi taustal väga väikeseid detaile,» ütles Rõivas, märkides, et rahandusminister Ligi oli kohal nii hommikusel kabinetiistungil kui ka pressikonverentsil.

Ligi sõitis 8. septembril Poola järgmisel päeval alanud Krynica majandusfoorumile.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles