Vakra: Ratase tulemus näitas Savisaarele, et vaja on muutusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vakra (paremal) Keskerakonna XIII kongressi ajal.
Rainer Vakra (paremal) Keskerakonna XIII kongressi ajal. Foto: Priit Simson

Keskerakonna kongressil Jüri Ratast toetanud Rainer Vakra leidis, et Jüri Ratase poolt antud 41 protsenti häältest Edgar Savisaare 59 protsendi vastu peaksid viimasele märku andma, et vaja on muutusi.

«Loomulikult spordimehena lootsin ikkagi võitu, aga kui me seda protsessi alustasime, siis pidasime ka seda kindlasti väga heaks tulemuseks. Sellepärast kui me vaatame protsente, siis 59 protsenti toetas Edgar Savisaart ja 41 protsenti Jüri Ratast,» rääkis Vakra Postimees.ee’le.

«Kui vaatame numbreid, siis ainult 150 inimest oleks pidanud oma valiku teistpidi tegema, et erakonna esimees olnuks Jüri Ratas. Ma arvan, et see on selge märk tänasele erakonna esimehele, et midagi tuleb muuta, tuleb hakata tööd tegema natuke teistmoodi,» leidis Vakra.

«Juhatusse sai neli või viis meie meeskonna liiget. Loodan, et alates tänasest pole rohkem selliseid mõisteid nagu meie ja teie meeskond. On üks Keskerakond ja selle juhatusega lähme me edasi,» avaldas Rainer Vakra lootust.

«Ega tegemist ei ole sprindiga, kahe aasta pärast kohtume jälle uuesti. Usun, et Jüri Ratas on siis väga heas vormis, eks Edgar Savisaar näitab seda kahe aasta pärast ise,» uskus Vakra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles