Ilves: olen sama heas vormis kui 22-aastasena

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendikandidaadid Toomas Hendrik Ilves ja Indrek Tarand väitlesid BNSi pressikeskuses ajakirjanike ees.
Presidendikandidaadid Toomas Hendrik Ilves ja Indrek Tarand väitlesid BNSi pressikeskuses ajakirjanike ees. Foto: Toomas Huik

Presidendiametisse tagasi pürgiv praegune riigipea Toomas Hendrik Ilves teatas tänasel riigipeakandidaatide kohtumisel ajakirjandusega, et on praegu nii heas füüsilises vormis kui viimati 22-aastasena.

«Ma olin viimati nii heas vormis, kui ma olin 22. Ma teen iga päev trenni. Võime teha, nagu härra Tarand on Hans H. Luigega teinud, kükivõistluse,» pakkus ta välja.

Ilvese vastaskandidaat Indrek Tarand täpsustas siiski seepeale, et Luik kaotas lihtsalt eelmiste presidendivalimiste aegu kihlveo ja pidi seetõttu kükke tegema, nende omavahelist kükivõistlust polnud.

Tarand ütles, et peab end samuti hea tervise juures olevaks, lisades, et hiljutine tervisekontroll europarlamendis kinnitas sama.

«Sporti ma ei tee igapäevaselt. Mul on küll väga istuv eluviis, aga mürades ja maadeldes nii, et ühes käes on üks laps, teises teine ja kolmas kukil, saab füüsilise koormuse kätte.»

Ta meenutas, et president Ilves on juba varustanud Kadrioru vajalike spordivahenditega, mistõttu ei peaks temagi tervis seal kiduraks jääma.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles