Iseseisvuspartei protestib terrorisüüdistuste vastu

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Eesti Iseseisvuspartei kodulehest.
Fragment Eesti Iseseisvuspartei kodulehest. Foto: www.iseseisvuspartei.ee

Eesti Iseseisvuspartei juhatus tegi täna avalduse, milles protestib erakonna aadressil esitatud terrorismisüüdistuste vastu.

Postimees.ee toob EIP juhatuse avalduse ära muutmata kujul.

«EIP ei võta endale vastustust ühegi terroriakti eest Somaalias, Afganistaanis, Baskimaal, Pakistanis, Kongos, Palestiinas, Gruusias (võimalik et Gruusia terroriga ei ole seotud ka Keskerakond), Iraagis, Serbias, Burundis, Mongoolias, Liibüas, Horvaatias, Leedus, Poolas ega Norras, ei maa all ega maa peal, ei sellel ega ühelgi teisel planeedil.

Terror ei kuulu EIP ei põhikirjalise ega reaalse tegevuse hulka. Need, kes süüditavad või seostavad EIPd terroriga, vastutavad oma sõnade eest kohtus. Samuti need, kes kirjutavad selliseid kommentaaren nagu  26. juuli Delfis: «inimene, 26.07.2011 14:00. See neonatside «iseisvupartei» tuleks keelustada ja juhtkond
arreteerida süstemaatilise vihaõhutamise ja reaalsete kuritegude pärast.»»

Eelmisel reedel Norras kahe rünnakuga 76 inimest tapnud Norra terrorist Anders Behring Breivik mainib oma manifestis kahte Eesti erakonda ning küüditamisi, väidetavalt on ta minevikus ka Eestis viibinud.

Iseseisvuspartei esimees Vello Leito ütles teisipäevaõhtuses Kanal 2 saates «Reporter», et nemad ei õigusta absoluutselt Breiviku tegevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles