Tartu sotsid valisid uue esimehe ja juhatuse

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heljo Pikhof.
Heljo Pikhof. Foto: SDE

Laupäeval valis Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tartu piirkond oma uueks esimeheks riigikogu sotsiaalkomisjoni juhi Heljo Pikhofi, samuti valiti piirkonna uus juhatus.

Aseesimeesteks valiti Ene Linn, kes on Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õppejõud ja Sirje Kaur, kes on Naiskogu Kadri Tartu esinaine ja AS Haabersti Maja Tartu büroo juhataja, vahendas erakonna pressiteade.

Heljo Pikhof sõnas, et Tartu sotsiaaldemokraatide eesmärgiks on järgmistel kohalike omavalitsuste valimistel saada maksimaalselt hea tulemus, millega on võimalik minna Tartu linnavalitsusse.

«Kui vaadata sotsiaaldemokraatide fraktsiooni Tartu linnavolikogus, siis me võime öelda, et isegi siis kui meid on vähe, on meie inimesed suutnud kaasa rääkida linnale olulistes küsimustes ning algatanud Tartu linna arenguks väga olulisi muutusi. Tartu vajab sotsiaaldemokraate,» lisas Heljo Pikhof.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles