Pärnu volikogu keskerakondlased näeksid partei esimehena Jüri Ratast

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas.
Jüri Ratas. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Pärnu linnavolikogu Keskerakonna fraktsioon tegi piirkonna juhatusele ettepaneku esitada erakonna esimehe kandidaadiks Jüri Ratas.

Jüri Ratas on olnud kõrgelt hinnatud Tallinna linnapeana kui ka riigikogu aseesimehena, rõhutavad fraktsiooni liikmed pressiteates.

Fraktsiooni hinnangul vajab erakonna juhtimine uut hingamist, värskeid ideid ning novaatorlikke lahendusi erakonna poliitilisest isolatsioonist väljatoomisel ja usalduse taastamisel eestlastest valijaskonna silmis. Samuti peaks uus erakonna esimees olema kõrgete eetilist arusaamadega kõikides poliitilistest valdkondades.

«Sellest tulenevalt leiame, et Jüri Ratas võiks olla inimene, kes suudaks lahendada erakonna ees seisvad raskused ning teeme ettepaneku piirkonna juhatusele arutada tema kandidatuuri esitamist erakonna esimehe positsioonile,» sõnas fraktsiooni esimees Mart Viisitamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles