Kukk lubab viia Reformierakonna suurima liikmeskonnaga parteiks

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kukk
Martin Kukk Foto: Reformierakond

Reformierakonna peasekretär Martin Kukk lubas pühapäeval Pärnus erakonna üldkogul peetud kõnes, et aastal 2013 on Reformierakond Eesti kõige suurema liikmeskonnaga partei.

Täna kogunenud Reformierakonna üldkogul kinnitas erakonna peasekretär Martin Kukk, et kõik kellele läheb korda parempoolne majanduspoliitika ning kellele on olulised
isikuvabadused ja madal maksukoormus, peavad saama kaasa rääkida Eesti riigi arengus, vahendas partei pressiesindaja.

«Eestis on hulgaliselt tublisid inimesi, kes teavad, milline peaks Eesti välja nägema 15-20 aasta pärast. Kõigil on õigus öelda sõna sekka Eesti arengus, kuid parim võimalik viis on seda teha Reformierakonnas,» ütles Martin Kukk.

Eile liitus Reformierakonnaga erakonna 10 000. liige Ene Košljak, kelle sõnul andis Reformierakonnaga liitumiseks viimase tõuke kiiduväärt võitlus koduomanike maamaksu kaotamise nimel. Reformierakonnaga on viimase aasta jooksul liitunud üle 2000 inimese.

«Reformierakond on avatud organisatsioon ja iga uus inimene, iga täiendav idee on hindamatu lisandväärtus, mis aitab areneda edasi nii erakonnal kui tervel Eestil. 2013. aastal, kui toimuvad järgmised kohalike omavalitsuste valimised, oleme suurim erakond ja mõttekaaslaste ühendus Eestis,» sõnas Reformierakonna peasekretär Martin Kukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles