Peeter Võsa lubab Rakveres midagi konkreetset korda saata

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu valimiste eel oli Peeter Võsa sõiduvahendi peal ka tema kandidaadinumber.
Riigikogu valimiste eel oli Peeter Võsa sõiduvahendi peal ka tema kandidaadinumber. Foto: Peeter Langovits

End Rakvere linnapeaks pakkunud keskerakondlasest teletegija Peeter Võsa põhjendas oma linnapeaks saamise soovi asjaoluga, et tahab Virumaa pealinna elanike jaoks midagi reaalset korda saata.

«Kandideerin Rakvere linnapeaks, sest olen ka ise Lääne-Virumaalt pärit ning virulaste eluolu läheb mulle sügavalt korda,» vastas Peeter Võsa Postimees.ee küsimustele Keskerakonna pressiesindaja vahendusel.

Teletegija sõnul läheb linnal küll näiliselt hästi, kuid tegelikult on väga palju tõsiseid probleeme jäetud lahendamata.


Mehe sõnul otsustas ta valimisringkonda vahetada, kuna soovib kandideerida enda jaoks kõige olulisemas maakonnas, Lääne-Virumaal. «Rakvere linn on mulle alati meeldinud ja tahan siinsete inimeste jaoks midagi reaalselt korda saata,» teatas Võsa.

Telemehe sõnul külastab ta Rakveret regulaarselt, praktiliselt sama tihti kui Tallinna.

«Seoses oma tööga liigun üldse palju Eestis ringi ning olen enamiku suuremate linnade eluga hästi kursis. Aga luban, et viin aasta ajaga ennast kohaliku elu üksikasjadega veelgi paremini kurssi,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles