Anne Sulling uuesti riigikokku ei püüdle

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Anne Sulling koos poeg Toomasega.
Riigikogu liige Anne Sulling koos poeg Toomasega. Foto: Raigo Pajula / Arno Mikkor / Vabariigi Presidendi Kantselei

Endinine minister ja praegune riigikogu liige Anne Sulling (Reformierakond) teatas sotsiaalmeedias, et ei osale kevadistel valimistel. 

«Minu käest on viimasel ajal palju küsitud, kas ma kandideerin kevadel riigikogu valimistel. Olen seekord otsustanud mitte kandideerida,» kirjutas Sulling oma Facebooki seinale. 

«Peale mitmeid aastaid avalikus sektoris ja poliitikas tahan taas kätt proovida erasektoris ja tegeleda oma lemmikteemadega—väliskaubanduse ja innovatsioonivaldkonnaga—veidi teises vormis,» lisas ta. 

Sulling tänas oma valijaid toetuse eest ja sõnas, et on pea neli aastat töötanud selle nimel, et innovatsioonipoliitika tähtsus Eestisesile tõuseks ning lubas seda teha oma mandaadi lõpuni.

«Erakonnas töötan edasi selle nimel, et Reformierakond läheks valimistele tugeva ja sisuka majandusprogrammiga, mis aitaks Eestil liikuda kõrge sissetulekutasemega riikide hulka. Olen teinud rea ettepanekuid innovatsioonipoliitika valdkonnas ja enamik neist on ka kolleegide heakskiidu pälvinud. Praegu tegelen nende lihvimisega ning peatselt kirjutan neist mõnes arvamusloos,» kirjutas Sulling. 

Sulling jätkab erakonna juhatuses. Samuti ei välista ta tulevikus poliitikasse naasmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles