Riigikoguvalimiste lähenedes sagenevad «diagnoosiga» seaduseelnõud

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu kevadistungjärgu jooksul oli 71 istungit kogupikkusega 171 tundi ja 8 minutit.
Riigikogu kevadistungjärgu jooksul oli 71 istungit kogupikkusega 171 tundi ja 8 minutit. Foto: Liis Treimann

Riigikogus lõppes eile kevadistungjärk, millega ametlikult lõppes ka poliitikahooaeg. Liiga vabaks suvi poliitikutele ei kujune, sest järgmise aasta märtsis toimuvad riigikogu valimised ning enne kampaania algust on vaja ettevalmistusi teha. Kuna sügisest algab valimiskampaania aktiivne faas, loetleb Postimees üles olulisemad otsused, mille riigikogu sügisel tegema peab.

Sotsiaaldemokraatide esimehe Jevgeni Ossinovski sõnul võib valimiste lähenedes poliitikutelt tavapäraselt oodata vähem keskendumist põhitööle. «Üldiselt valimiste lähenedes sagenevad need eelnõud, mille kohta valitsuses ei peaks arvamust avaldama ei justiits-, kaitse- ega majandusminister, vaid rohkem terviseminister, sest tihtipeale jääb mulje, et tegemist on mõne diagnoosiga, mitte sisuliste problemeide lahendamisega,» sõnas Ossinovski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles