Eesti 200 tegevjuhiks saab Henrik Raave (2)

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Raave
Henrik Raave Foto: Liis Treimann

Värske poliitilise liikumise Eesti 200 tegevjuhiks saab ettevõtja Henrik Raave, kelle ülesanne on liikumise tegevuse koordineerimine ja äsja tööd alustanud kontori meeskonna juhtimine.

Raave sõnas, et on olnud mitme väga suureks kasvanud organisatsiooni alguse juures ning see on alati olnud põnev ja proovilepanev. «Seda kõike on oodata ka Eesti 200 juures. Meil on plaanis oma organisatsiooni juhtida idufirmalikult ja läbipaistvalt, olla efektiivne ja tulemustele orienteeritud ning leida innustust liikmete õhinast ja ambitsioonikusest.»

Uue poliitilise liikumise sünd on Raave hinnangul tänases Eestis hädavajalik. «Igale ettevõtjale ja juhile on ilmselge, et Eesti poliitikas on vaja põhimõttelist muutust. Eestil puudub pikaajaline plaan, mille paika panemiseks on viimane aeg. Ilma pika vaateta tehakse muutusi lihtsalt muutuste pärast ja on vaid aja küsimus, kui Eesti kaotab maailmas eesrindliku ja efektiivse riigi positsiooni,» ütles Raave.

Raave on juhtinud Taxify Eestit ja City Motors ASi ning asutanud turunduse ja üritustega tegeleva pereettevõtte Must OÜ.  Alates 2017. aastast kuulub ta ka Saku vallavolikokku. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles