Riigikogulane soovib keelustada võimalust, mida ise kasutas

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu EKRE fraktsiooni liige Uno Kaskpeit ütleb, et riigikogulastel ei tohiks lubada kandideerida kohalikel valimistel.
Riigikogu EKRE fraktsiooni liige Uno Kaskpeit ütleb, et riigikogulastel ei tohiks lubada kandideerida kohalikel valimistel. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Riigikogu liikmetel ei peaks laskma kandideerida omavalitsuste valimistel – selles on veendunud riigikogulane Uno Kaskpeit, kes ise kandideeris viimati Valga kohalikel valimistel.

Eesti Konservatiivsesse Rahvaerakonda (EKRE) kuuluv Kaskpeit lahkus Valga vallavolikogu liikme kohalt ning tema asemele tuli erakonnakaaslane Tõnu Reinup, kes liitus EKREga äriregistri andmetel sel nädalal.

Kaskpeit ütles, et Riigikogu komisjonide ja vallavolikogu komisjonide istungite ajad kattusid ning tal ei ole võimalik mõlemal osaleda. Ta oli Valga volikogus revisjoni- ja korrakaitsekomisjonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles