Ratas: Keskerakond ei salli korruptsiooni ühelgi kujul (5)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas.
Jüri Ratas. Foto: Tairo Lutter

Keskerakonna liider ja peaminister Jüri Ratas rõhutas sotsiaalmeedia neljapäevases postituses, et Keskerakond ei salli korruptsiooni ühelgi kujul.

«Korruptsioon ei ole kindlasti ainult ebaausate inimeste probleem või mõne omavalitsuse ja erakonna probleem. See on terve ühiskonna ja kõigi eestimaalaste ühine mure. Avalik raha ei tohi kuluda valesse kohta ja üksikute kasusaajate peale, vaid peab teenima inimeste ühiseid huve,» kirjutas Ratas.

«Juhtumid, mis õõnestavad usaldust omavalitsuste vastu või kogu Eesti riiki, ei ole mitte mingil juhul aktsepteeritavad. Sellele peavad otsustavalt reageerima nii õiguskaitseorganid kui poliitikud,» lisas Keskerakonna esimees.

Tema sõnul on Eestis korruptsiooniohu vähendamiseks aastate jooksul palju ette võetud, kuid kahtlemata tuleb seda tööd jätkata. «Toetan igati Tallinna linnapea Taavi Aasa algatust luua Tallinnas korruptsioonivastase võitluse programm. See on oluline ja vajalik otsus, mis annab selge sõnumi, et korruptsioonil pole meie pealinnas kohta,» märkis Ratas.

Ratas kommenteeris korruptsiooniteemat seoses korruptsioonis kahtlustatava Sõle spordikeskuse juhi Toomas Ristlaane kinnipidamisega kolmapäeval.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles