Vabaerakonna Tallinna kolme linnaosa ühispiirkonda juhib Kübarsepp

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külliki Kübarsepp
Külliki Kübarsepp Foto: Raigo Pajula / Arno Mikkor / Vabariigi Presidendi Kantselei

Vabaerakonna Haabersti, Kristiine ja Põhja-Tallinna ühispiirkonna juhatus valis reedel piirkonna esimeheks riigikogu liikme Külliki Kübarsepa ja aseesimeheks Lii Ramjala.

Kübarsepa sõnul on vastvalitud piirkonna juhatuse suurim ülesanne valmistuda riigikogu valimisteks ja teha neil valimistel edukas tulemus, teatas erakonna pressiesindaja BNS-ile.

«Vabaerakonna tulevik Eesti poliitilisel maastikul on tohutult oluline,» sõnas Kübarsepp. «Selleks, et ei korduks Jääkeldri, Acta ja teiste liikumiste aeg, mil poliitiline otsustamine oli sumbunud kitsastesse koridoridesse. Inimese ja tema tegelikud vajadused oli pikalt valitsenud Reformierakond täielikult unustanud. Hirmutamine järgmiste riigikogu valimiste eel 3-4 parteilise parlamendiga on vastutustundetu ning kannab eesmärki, et meie poliitika tegemine viia tagasi kabinetivaikusesse.»

Piirkonna aseesimeheks kinnitas ühispiirkonna juhatus Lii Ramjala, kes on üks Vabaerakonna looja ning olnud ka erakonna büroo juhataja.

«Vabaerakond on alguse saanud kogukonnakeskse ühiskonna loomise ideest," ütles Ramjalg. Ta lisas, et linnaosad on selles osas selgelt eristuvad. “Vabaerakond peab endiselt oluliseks Eesti valitsemiskultuuri ülesehituse kujundamist inimesekeskseks, milles asumiaktiivid on meile eeskujuks.»

Vabaerakonna Haabersti, Kristiine ja Põhja-Tallinna linnaosade ühispiirkond valis ka uue juhatuse. Juhatuses on Jaak Prozes, Marike Laht, Külliki Kübarsepp, Lii Ramjalg ja Jaan Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles