Taavi Rõivas valiti rahanduskomisjoni aseesimeheks (2)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas
Taavi Rõivas Foto: Liis Treimann

Seoses Remo Holsmeri lahkumisega riigikogust valiti riigikogu rahanduskomisjonile esimees ja aseesimees. Komisjoni esimeheks valiti tagasi Mihhail Stalnuhhin Keskerakonnast, aseesimeheks sai Taavi Rõivas Reformierakonnast. 

Riigikogu rahanduskomisjonis toimunud erakorralisel esimehe ja aseesimehe valimisel hääletas Stalnuhhini poolt 6 ja Rõivase poolt 5 komisjoni liiget, vahendab riigikogu pressiteenistus.

Taavi Rõivas plaanib rahanduskomisjoni aseesimehena keskenduda eelkõige sellele, et viia Eesti tagasi vastutustundliku ja konservatiivse eelarvepoliitika juurde ning ära hoida uusi makse ja maksutõuse. 

Erakorraline valimine toimus seoses komisjoni senise aseesimehe Remo Holsmeri lahkumisega riigikogust.

Rahanduskomisjoni tänasel istungil keskenduti perioodi 2014‒2020 struktuuritoetuse seaduse ja teiste seaduste muutmise seaduse (ühtse rakendusteenuse loomine) eelnõule (628 SE)ning kuulati ära ülevaade riigi eelarvestrateegiast 2019–2022. Istungil andis selgitusi rahandusminister Toomas Tõniste. Nimetatud küsimus on arutusel homsel täiskogu istungil oluliselt tähtsa riikliku küsimusena.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles