Ossinovskist sai riigikogu põhiseaduskomisjoni liige (1)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski
Jevgeni Ossinovski Foto: Pilt videost

Riigikogu juhatus registreeris Jevgeni Ossinovski Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni liikmeks ja kinnitas tema asumise põhiseaduskomisjoni liikme kohale.

Seoses ministriametist lahkumisega taastusid Ossinovski volitused riigikogu liikmena. Riigikogust pidi seetõttu lahkuma Rein Randver. 

Sotsiaaldemokraatide esimees Jevgeni Ossinovski teatas 7. aprillil peetud erakonna volikogul, et keskendub valimiste eel sajaprotsendiliselt erakonnale ning paneb  riigieelarve strateegia läbirääkimiste järel tervise- ja tööministri ameti maha. Uueks tervise- ja tööministriks sai Riina Sikkut. 

Rein Randver kuulus riigikogusse eelmise aasta 8. novembrist. Sinna läks ta seoses Ivari Padari siirdumisega Euroopa Parlamenti. Sotsiaaldemokraat Randver oli parlamendi liige ka aastatel 2011–2015. Tollalgi oli ta seal Padari asendusliikmena. Randver on Valga vallavolikogu liige ja Eesti Kepikõnni Liidu president.

Sotsiaaldemokraatide esimees Jevgeni Ossinovski teatas 7. aprillil toimunud erakonna volikogul, et keskendub valimiste eel sajaprotsendiliselt erakonnale ning paneb  riigieelarve strateegia läbirääkimiste järel tervise- ja tööministri ameti maha.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles