Keskerakond jätab suvepäevad sel aastal tõenäoliselt pidamata

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige populaarsema partei tiitlit hoidis juulis sarnaselt eelmise kuuga Keskerakond.
Kõige populaarsema partei tiitlit hoidis juulis sarnaselt eelmise kuuga Keskerakond. Foto: SCANPIX

Opositsiooniline Keskerakond jätab sel aastal ainsa parlamendiparteina suvepäevad tõenäoliselt pidamata.

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal ütles BNSile, et lõplikult otsustab suvepäevade korraldamise järgmisel esmaspäeval kogunev erakonna juhatus, kuid suure tõenäosusega neid sel aastal ei toimu. Küll aga korraldavad eraldi suveüritusi tema sõnul mitmed piirkonnaorganisatsioonid.

Ülejäänud parlamendiparteidest peab esimesena suvepäevi Sotsiaaldemokraatlik Erakond, mille liikmed kogunevad 15.-17. juulil Nelijärve puhkekeskuses. Suvepäevadel toimuvad poliitilised töötoad, sportlikud mängud, piirkondlike organisatsioonide esinemised ja muud meelelahutuslikud tegevused. Üritusel esineb ka Boriss Lehtlaan.

Reformierakonna suvepäevad toimuvad 12. augustil Pärnumaal Lepaninal, kus saab külastada riigikogu liikmete pannkoogikohvikut, mängida sport- ja murumänge, osa võtta traditsioonilisest poliitikatunnist ning kuulata ansamblite Smilers ja Regatt esinemist.

Isamaa ja Res Publica Liit peab suvepäevi 13.-14. augustil Kopra talus Mulgimaal. Etno- ja retroteemalisel üritusel mängib tantsumuusikat Ska Faktor ning toimuvad öölaulupidu ja töötoad.

Eelmisel aastal korraldasid suvepäevi kõik parlamendierakonnad, aasta varem ei pidanud neid vaid nüüdseks riigikogust välja jäänud erakond Eestimaa Rohelised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles