Tiit Vähi pakub Neivelti peaministriks

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Neivelt.
Indrek Neivelt. Foto: Liis Treimann.

Suurärimees Tiit Vähi soovitab väidetavalt Eesti arengut pidurdaval Andrus Ansipil valitsusjuhitool vabastada, pakkudes ühtlasi uueks peaministriks Hansapanga eksjuhti Indrek Neiveltit või transiidiasjatundja Raivo Varet.


«Aga ma ei ole kindel, et praeguses olukorras hakatakse moodustama nn asjatundjate valitsust,» kahtles Vähi, kelle sõnul jätkub poliitiliste valitsuste aeg, kirjutab Õhtuleht.

Kui otsida paralleeli Vähi juhitud Koonderakonna valitsust 1995. aastal tabanud kriisi loogikaga, peaks lehe väitel tulema Ansipi mantlipärija Reformierakonnast. «Reaalsem lahendus oleks Urmas Paet,» kommenteeris seda mõtet Vähi.

Saku õlletehase eksjuhi Cardo Remmeli sõnul pole peaministri vahetus imevahend, mis suudab kõik hädad lahendada - ta soovitas peaminister Ansipil rohkem sõna võtta ja probleemi lahendamiseks tarku päid kokku tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles