IRLi ja SDE liidrid on kindlad, et saavad valimistel korraliku tulemuse (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ossinovski, Ratas ja Seeder
Ossinovski, Ratas ja Seeder Foto: Sander Ilvest

Valimiskünnise juurde kukkunud toetusega Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) ning Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) liidrid usuvad, et madal reiting on ajutine ja valimistel teevad nad korraliku tulemuse, vahendas ERR.

Sotsiaaldemokraatidel on riigikogus 15 kohta ja Ossinovski riigikogu ukse taha jäämisele ei mõtle. «Me kindlasti tahame saada rohkem kohti, kui meil täna on,» märkis ta ja ütles, et kui valimiste tulemus jääb alla eelmistele valimistele, siis taandub ta erakonna esimehe kohalt.

IRL on varem tõestanud, et nad on valimispäeval teinud parema tulemuse kui kehv reiting oodata lubab ja Seeder on kindel, et IRL ületab valimiskünnise. «Kindlasti IRL tuleb üle valimiskünnise ja järgmistel valimistel me saavutame niisuguse tulemuse, et me oleme ka järgmises parlamendi koosseisus ja loodetavasti oleme ka koalitsiooni moodustamisel läbirääkimistelaua taga,» rääkis Seeder. 

Kahe valitsuspartei madal reiting paneb punastama kogu valitsuse, sest nende toetus on kolme partei peale kokku 36 protsenti, samal ajal kui ainuüksi Reformierakonna toetus on 33 protsenti. 

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles