Mikser: Ossinovski ei ole uut tervise- ja tööministri kandidaati esitanud

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski
Jevgeni Ossinovski Foto: «Radar» / Kanal 2

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhatuse liige, välisminister Sven Mikser kinnitas tänasel valitsuse pressikonverentsil, et uut tervise- ja tööministri kandidaati ei ole erakonna juhatusele esitatud. 

«Erakonna esimees ei ole veel juhatuses esitlenud ministrikandidaati sellele kohale,» vastas Mikser küsimusele, kes on ametist lahkuva tervise- ja tööministri Jevgeni Ossinovski mantlipärija. 

Ossinovski on kinnitanud, et tegeleb uue ministrikandidaadi otsimisega. Sotside ministrivaliku kaheks peamiseks favoriidiks on peetud nii aastaid tervishoiutöötajate esindajana ja riigikogu sotsiaalkomisjoni esimehena töötanud Heljo Pikhofi ning sotsiaalministeeriumi terviseala asekantslerit Maris Jesset. Lisaks on räägitud ka sotsiaalkomisjoni esimehest Helmen Kütist. 

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees, tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski teatas 7. aprillil toimunud erakonna volikogul, et keskendub valimiste eel sada protsenti erakonnale ning paneb  riigieelarve strateegia läbirääkimiste järel tervise- ja tööministri ameti maha.

Loe lisaks: 

Ossinovski loobub ministriametist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles