Lobjakas: Kaja Kallase suurim väljakutse on isa varju alt välja saamine (8)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas.
Kaja Kallas. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Raadio 2 saates «Olukorrast riigis» märkis saatejuht Ahto Lobjakas, et laupäeval Reformierakonna juhiks kinnitatud Kaja Kallase suurim väljakutse on isa Siim Kallase varju alt välja saamine.

«Kaja Kallase suurim väljakutse lähima aasta jooksul kindlasti on enda isa varju alt välja saamine ning juba see isemajandav Eesti, millega ta enda programmi on tituleerinud, on järjekordne kummardus isa suunas ja see on ma arvan Kaja Kallase kõige nõrgem koht üldse,» vahendab ERRi uudisteportaal Lobjaka öeldut. 

Lobjakas arutles ka, kuivõrd on Siim Kallas võimeline isafiguurina mobiliseerima ka Kaja Kallase taha Eesti pensionäre. «Siim Kallase osas on paljudel selles vanusegrupis inimestel väga konkreetsed enda mälestused ajast, kui ta oli Eesti Panga president ja peaminister ja tema poliitilisest karjäärist ning need mälestused ei ole positiivsed,» sõnas Lobjakas.

Lisaks arvas saatekülaline Vilja Kiisler, et Siim Kallas teeb pideva Kristen Michali kiitmisega oma tütrele karuteene. 

Eilsel Reformierakonna üldkogul kinnitati Kaja Kallas erakonna esimeheks. Samuti valiti erakonnale uus juhatus. Loe lisaks:

BLOGI, GALERII JA VIDEOD: Kaja Kallas kinnitati Reformierakonna esimeheks ning valiti uus juhatus

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles