BLOGI, GALERII JA VIDEOD: Kaja Kallas kinnitati Reformierakonna esimeheks ning valiti uus juhatus (22)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reformierakonna üldkogul kinnitati Kaja Kallas 1067 toetushäälega erakonna esimeheks. 

«Ma tänan erakonnakaaslasi selle usalduse eest, kuid ei väsi rõhutamast terve meeskonna panuse olulisust eelseisvatel valmistel. Juht on täpselt nii tugev kui tugev on kogu meeskond,» ütles vastne erakonna juht Kaja Kallas. 

Reformierakonna juhatusse osutusid valituks (sulgudes antud hääled pingereana): Jürgen Ligi (945), Hanno Pevkur (869), Urmas Paet (854), Maris Lauri (827), Aivar Sõerd (733), Anne Sulling (691), Taavi Rõivas (685), Urve Tiidus (635), Urmas Klaas (609), Kristen Michal (599), Arto Aas (588), Erik-Niiles Kross (547), Urmas Kruuse (503). Regioonide esindajatena pääsesid juhatusse Laine Randjärv (Põhja), Andrus Seeme (Lõuna) ja Jaanus Ratas (Lääne).

Erakonna aseesimeesteks said Jürgen Ligi, Urmas Paet ja Urmas Klaas. Samuti kinnitas juhatus erakonna peasekretäriks Kert Valdaru.

Juhatusest jäid välja näiteks Yoko Alender, Keit Pentus-Rosimannus ning Kalle Palling.

Kaja Kallasele andis teatepulga üle Hanno Pevkur. «Poliitikas ei saa pehmeks jääda,» tunnistas Pevkur üldkogu eel. Kas Hanno Pevkurile tehti liiga? Vaata Pevkuri vastust järgnevast videost: 

Mida on seepeale vastata Kristen Michalil, vaata lähemalt videost: 

Tagasi üles