Arto Aas: valitsus põletab kinnisvaraga raha (2)

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arto Aas
Arto Aas Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Ministeeriumite ühishoonesse kolimisest möödas pea üheksa kuud, kuid endiselt on teadmata mitme vana ministeeriumihoone edasine saatus, ütles Reformierakonna fraktsiooni liikme Arto Aas. 

Ehkki eelmisel aastal valminud ministeeriumite ühishoone üheks eesmärgiks oli efektiivsem ruumikasutus ja mitu miljonit eurot kokkuhoidu konsolideeritud tugiteenuste kaudu, pole üheksa kuud pärast ministeeriumite kolimist mitme vana ministeeriumihoone tuleviku osas selgust, rääkis Aas. «Nii on saanud oodatud kokkuhoiust hoopis ebaefektiivne maksumaksja raha kulutamine.»

Aasa sõnul jääb talle arusaamatuks, kas asi on hoolimatuses või saamatuses, et protsess niimoodi venib. «Tegemist on Eesti kõige kallimas piirkonnas asuvate kinnisvaraobjektidega ja turul valitsevad väga soodsad ajad nii müügiks kui rentnike leidmiseks,» lisas ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles