Ossinovski hinnangul on valitsuse tervis väga hea (14)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski
Jevgeni Ossinovski Foto: Mihkel Maripuu

Tervise- ja tööministri kohalt lahkuva Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) esimehe Jevgeni Ossinovski hinnangul on valitsuse sisekliima väga hea.

«Valitsuse seis on täna tegelikult väga hea, usalduse tase on väga kõrge,» ütles Ossinovski esmaspäeval intervjuus rahvusringhäälingu saatele «Ringvaade». Ta lükkas tagasi saatejuhi väited, et «valitsuse seis on üsna vilets».

«Ei ole! Ei ole üldse vilets,» kinnitas Ossinovski.

«Esiteks ma arvan, et see on Eesti demokraatia pluss, et me oleme suutnud koalitsioonivalitsustena läbi ajaloo Eestit juhtida, niimoodi, et kokkuleppe kunst on osa Eesti poliitilisest valitsemiskultuurist. See tähendab ka seda, et erakonnad, kes võivad olla ideoloogiliselt erinevat meelt väga paljudes küsimustes, tegelikult suudavad kokku leppida, ühiselt valitseda. Suudame ka meie,» rääkis SDE esimees.

Tema sõnul annab valitsuses püsiv hea sisekliima talle ka usu, et «valitsus suudab väga ilusasti funktsioneerida ka edasi vähemasti kuni järgmiste valimisteni».

Ossinovski teatas laupäeval peetud SDE volikogul, et lahkub lähiajal valitsusest, naaseb parlamenti ning keskendub erakonna juhtimisele. Minister ütles Ringvaatele, et annab ministriportfelli tõnäoliselt üle aprilli lõpus. Kellest saab uus tervise- ja tööminister, ei ole veel selge.  

Keskerakonna esimehe Jüri Ratase juhitud valitsusse kuuluvad ka SDE ning Isamaa ja Res Publica Liit (IRL).

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles