Jesse: minuga on ministriametisse asumise üle rääkinud vaid ajakirjanikud (7)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Jesse
Maris Jesse Foto: Peeter Langovits

Sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Maris Jesse sõnul pole tal Jevgeni Ossinovskiga ministriametisse asumisest juttu olnud, vahendab ERR

«Minuga pole sel teemal peale ajakirjanike keegi veel rääkinud,» ütles Jesse esmaspäeval ERRi uudisteportaalile. Küsimusele, et kas ta kaaluks ministrikohale asumist kui selline ettepanek tehakse, vastas Jesse, et ei soovi selle üle spekuleerida.

Tervise- ja tööminister Ossinovski teatas laupäeval peetud SDE volikogul, et lahkub lähiajal valitsusest, naaseb parlamenti ning keskendub erakonna juhtimisele.

Kellest saab uus tervise- ja tööminister, pole veel teada. Küll aga tunnistas Ossinovski SDE volikogul, et annab tervise- ja tööministri portfelli oma järeltulijale rahuliku südamega. «Töövaldkonnas on käivitunud tulevikku vaatav töötavatele inimestele suunatud ümber- ja täiendusõppe programm, mis valmistab Eesti inimesi ette automatiseerimisest lähtuvateks muutusteks tööturul, samuti on saavutatud läbimurre tervishoiu rahastamises, mis lühendab järgmistel aastatel ravijärjekordi ning muutnud nii hambaravi kui ka ravimid inimestele kättesaadavaks,» ütles Ossinovski. 

Ossinovski ütles Postimehele antud intervjuus, et haudus mõtet ministrikohast loobuda juba mõnda aega. Samuti tunnistas ta, et pole ministrina ühtegi tõsisemat viga teinud. Küll aga on seda teinud valitsus, kuid mitte sotsiaaldemokraatide haldusalades. 

Loe pikemat intervjuud Jevgeni Ossinovskiga: 

Ossinovski: ministrina ma ühtegi tõsist viga ei teinud

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles