Raimond Kaljulaid: Rohelised kandideerigu teiste erakondade nimekirjades (1)

Liis Velsker
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimond Kaljulaid.
Raimond Kaljulaid. Foto: Eero Vabamägi

Keskerakonna juhatuse liige Raimond Kaljulaid tegi Roheliste Erakonnale ettepaneku, et nende liikmed võiksid kandideerida riigikogu valimistel teiste erakondade nimekirjades.

«Ma pakkusin välja, et Eestimaa Rohelised võiksid oma homme (laupäeval - toim.) toimuval üldkogul kaaluda ka seda, et algatada kõnelusi erinevate Eesti suuremate erakondadega, et selgitada välja, kas võiks olla piisav ühisosa, et kandideerida hoopiski mõne suurema erakonna nimekirjas,» ütles Kaljulaid ERRile.

Kaljulaidi sõnul on sellised erakonnad, kellega Rohelised rääkida võiks, Keskerakond, Vabaerakond ja sotsid. Kaljulaidi sõnul ei ole üldse oluline, et Rohelised just Keskerakonna nimekirjas kandideeriks.

«Selle asja mõte ei ole teps mitte selles, et täiendada Keskerakonna nimekirja, vaid selles, et Rohelistel tekiks võimalus saada oma esindajad järgmisse riigikogu koosseisu,» lisas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles