Atonen: Reformierakonna kirjade lekkimise taga on Holsmer (12)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remo Holsmer.
Remo Holsmer. Foto: Tairo Lutter

Reformierakonda kuuluva ettevõtja ning Kuku raadio saatejuhi Meelis Atoneni sõnul on erakonna siselisti kirjade lekkimise taga riigikogu rahanduskomisjoni aseesimees Remo Holsmer. Holsmer lükkas selle väite tagasi.

Kuku raadio saates «Nädala tegija» tuli täna jutuks Reformierakonna liselisti kirjade lekkimine meediasse. Saatekülaline, Reformierakonna esimees Hanno Pevkur ütles, et temale selline lekkimine absoluutselt ei meeldi ning ta on oma fraktsioonikaaslastele öelnud, et kui keegi julgeb kirju lekitada, siis julgegu seda ka teistele tunnistada.

Saatejuht Meelis Atonen viitas selle peale, et erakonna sisekirju lekitab Reformierakonna fraktsiooni liige Remo Holsmer, kes jagab neid Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvaldiga.

«Mina võin öelda, et vanad korvpallimehed Holsmer ja Soonvald  jagavad teletaibist infot. Nad on vanad sõbrad edasi ja kui Delfis midagi esimesena ilmub, siis vaatavad minu silmad alati sinnapoole,» ütles Atonen.

Pevkuri sõnul temal sellist infot ei ole, kuid kirjade lekkimine on igatahes kahetsusväärne.

Holsmer: Atoneni väide on jamps

«See on täitsa jamps, on mu lühike ja kiire kommentaar,» ütles Holsmer Postimehele.

Holsmeri sõnul ei oska ta öelda, kust Atonen selle peale tuli, et tema kirjade lekitamise taga võib olla. Ta lisas, et korvpallitrennis ei käi ta enam ammu regulaarselt ja Soonvaldiga pole ta kunagi ühes korvpallitrennis käinud.

«Ma arvan, et me oleme kuskil suvaliselt koos korvpalli peale visanud ja see on kõik. Minul ei ole kirjade lekitamisega seost. Jõudu Atonenile valede levitamisel,» lausus Holsmer.

Pevkur taunis kirjade lekkimist meediasse, ka see kiri lekkis

Hanno Pevkur taunis sellel nädalal parteikaaslastele saadetud kirjas siseinfo meediasse lekitamist. Ka see kiri lekkis meediasse.

«Juhatuse liikmetele kellelegi ei meeldi tõsiasi, et sisetarbimiseks mõeldud kirjad on lekkinud meediasse,» kirjutas Pevkur eile hilisõhtul, andes erakonnakaaslastele ülevaadet juhatuse koosolekust.

«Nagu näha, on meie poliitilised konkurendid seda varmad ära kasutama. Reformierakond peab olema väärikas igas olukorras. Sisemine intriigitsemine ja tülitsemine toidab vaid meie konkurente ja sellest tuleb hoiduda,» kirjutas Pevkur muu hulgas.

Ka ainus kandidaat Reformierakonna esimehe kohale Kaja Kallas avaldas teisipäeval parteikaaslastele saadetud kirjas kahetsust erakonnasisese info meediasse lekitamise üle.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles